NYT - FLYBILLET TIL STETTIN FRA 375 KR  

SE MERE OM FLYREJSER TIL STETTIN

Bygningen består af 2 bygninger fra det 18 århundrede. Hjørnebygningen var indtil 1887 en privat ejendom, hvor efter det blev hærens ejendom.

Bygningen ud mod det stærkt trafikerede vej tilhørte oprindelig det kongelige postvæsen!

Begge bygninger blev sammenbygget og ombygget i årene 1887 – 1889 og var en del af hærens bygninger.

Bygningerne led også stor skade under krigen og blev genopført. Østfløjen er Stettins Nationalmuseum og vestfløjen indeholder bl. a. De 13 Musers Klub.

De 13 muser er kultur personligheder fra Stettin, over vinduerne på første sal ses buster af disse personer.

Oplev Stettin på "den røde rute"

I Stettin vil du opdage, at der på mange fortove er røde stiplede linjer. Disse røde linjer har en helt særlig betydning. De er beregnet til ”Bytur i Stettin på egen hånd”. Hvis du står med bykortet, kan du gå en tur rundt i stort set hele den indre by og se mange af byens imponerende bygningsværker, seværdigheder, mindesmærker og meget andet. Bykortet kan fås på de fleste hoteller og på turistkontoret. Vær opmærksom på, om de røde ”vandreture” og diverse numre er med på kortet.

Følger du ruten, kan du ikke fare vild i byen. Du kan altid finde tilbage til dit udgangspunkt – uanset, hvor du starter på din sightseeing, hvis du følger den røde linje. Det skal dog lige tilføjes, at Stettin er ved at renovere mange fortove, så der kan mangle striber på kortere strækninger. Men følger du kortet, vil du stadig kunne finde rundt, ud, frem, hjem og tilbage. Hvert sted er der et rødt tal og en informationstavle med det, du kan se, der hvor du er. Det er dog kun på Polsk, Tysk og Engelsk. Her er nogle udvalgte punkter med og lidt information på dansk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here