NYT - FLYBILLET TIL STETTIN FRA 375 KR  

SE MERE OM FLYREJSER TIL STETTIN

I dette hus blev Sophie Augusta Fredericka von Anhalt-Zerbst, den senere russiske kejserinde Katarina den Store født den 21. april 1729. Hun er også kendt som Katharina den Store.

Inskriptionerne i bygningen er oprindelig skrevet på russisk (kyrillisk skrift).

Selve mindetavlen blev afsløret 21. april 1889. Efter hendes mands – Peter III, voldsomme død tog hun til Rusland og var den dominerende magt i årene 1762 – 1796.

Katharina II havde stor indflydelse på den senere opdeling af Polen.

Oplev Stettin på "den røde rute"

I Stettin vil du opdage, at der på mange fortove er røde stiplede linjer. Disse røde linjer har en helt særlig betydning. De er beregnet til ”Bytur i Stettin på egen hånd”. Hvis du står med bykortet, kan du gå en tur rundt i stort set hele den indre by og se mange af byens imponerende bygningsværker, seværdigheder, mindesmærker og meget andet. Bykortet kan fås på de fleste hoteller og på turistkontoret. Vær opmærksom på, om de røde ”vandreture” og diverse numre er med på kortet.

Følger du ruten, kan du ikke fare vild i byen. Du kan altid finde tilbage til dit udgangspunkt – uanset, hvor du starter på din sightseeing, hvis du følger den røde linje. Det skal dog lige tilføjes, at Stettin er ved at renovere mange fortove, så der kan mangle striber på kortere strækninger. Men følger du kortet, vil du stadig kunne finde rundt, ud, frem, hjem og tilbage. Hvert sted er der et rødt tal og en informationstavle med det, du kan se, der hvor du er. Det er dog kun på Polsk, Tysk og Engelsk. Her er nogle udvalgte punkter med og lidt information på dansk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here