Flyrejser til Szczecin / Stettin fra Aarhus

SAS genoptager  flyruten fra København til Stettin efter nogle års pause. Flyvetiden København – Szczecin er blot en time, dertil skal naturligvis lægges tiden fra Aarhus til København og flyskifte.

Norwegian starter også med at flyve til Szczecin fra København så der er udsigt til velfortjent konkurrence på ruten.

Se aktuelle tilbud på flybilletter fra Aarhus til Szczecin / Stettin. Brug søgemaskinen til at finde den billigste billet, der er, i skrivende stund, priser helt ned til 578 kr hver vej, så tur retur for 1.156 kr til de hurtige.

Flyrejser og priser fra Aarhus til Szczecin / Stettin

Søgninger som du laver på denne side er indstillet til at søge flyrejser med afrejse fra Aarhus til Szczecin.

Øjeblikkets populære hoteller i Stettin

Listen opdateres, alt efter popularitet på hotellet i søgninger.

Læs om Stettin i Polen.

Stettin er Polens 7de største by med 430.000 indbyggere

Et besøg i Stettin er et besøg i et gammelt stykke Danmark, selvom vi skal mange år tilbage i historien da Stettin var en by under dansk herredømme.

Har du været i Stettin før vil du opleve at byen er i hastig forandring og det er måske tid til at give byen en ny chance.

Tidligere var byen i nogle danskeres øjne lidt trist men i dag er der masser af nye spændende bygninger der er skudt op.

Se f. eks hvordan man i Stettin rekonstruerer den gamle bydel i ny stil, Polakkerne er dygtige håndværkere.

For førstegangs besøgende er der mulighed for at stifte bekendtskab med en lille del af Europas niende største land mens det stadigt er muligt for en afgiftsplaget dansker kan føle sig som rigmand til en billig penge.

Der er masser af indkøbsmuligheder, både på markeder, i butikker og i kæmpe indkøbscentre, de fleste varer er til priser der (heldigvis) stadig ligger betydeligt under priserne på tilsvarende varer i Danmark.

Vidste du f. eks at den 300 km2 store by Stettin kaldes Polens Paris p.g.a. den særegne gadeprojektering med mange rundkørsler og store brede boulevarder.

Når foråret kommer til byen rykker mange pubber og cafeer dele af forretningen ud på boulevarderne.

Stettin har meget at byde på, smuk natur, opera, operette, filharmonikere, golf, gokart, bowling, diskoteker, danserestauranter, gode spisesteder samt gode indkøbsmuligheder, her er noget for enhver smag.

Skal du holde fest, seminar eller firmaudflugt kan vi også være dig behjælpelig med at arrangere dette til meget fordelagtige priser.

Gratis ferie !!! Ideer til indkøb – Hvad er billigt i Polen?

Gratis ferie kan vi ikke love dig men nedenstående forsøger vi at give dig en ide om hvad det kan betale sig at købe når du kommer til Polen. Der er rigtig mange ting der stadig er billige og hvis du planlægger hjemmefra hvad du kunne have interesse i at købe kan du i langt de fleste tilfælde tjene hjem til hele turen og lidt til.

Tandlægebesøg

En af de ting der virkeligt er billigere i Polen er f. eks tandlæger , vi kan tilbyde at skabe kontakt til dygtige og veluddannede tandlæger der kan klare at ordne dine tænder til langt under 1/2 delen af priserne i Danmark. Hvis der er tale om en længerevarende behandling kan det i mange tilfælde svare sig at tage hjem og derpå tage til Szczecin igen på et senere tidspunkt for færdiggørelse af behandlingen. der kan sørges for at der er dansk- eller svensk talende tolk til stede ved den indledende behandling hos tandlægen , således at du kan føle dig ganske tryg.

Optiker

Optikerne i Stettin sælger de samme varer som du finder i danske forretninger, forskellen er blot at i Stettin koster et par briller kun det halve af hvad de tilsvarende briller koster i Danmark.

Medicin

En anden ting der kan spares mange penge på i Polen er medicin , specielt naturmedicin er meget billigere i Polen end i Danmark , men også megen receptpligtig medicin kan med fordel købes i Polen, vi kan desværre ikke hjælpe med at finde ud af hvilken medicin du må bringe over grænserne – kontakt evt. told- og skat for nærmere oplysninger.

Rav og krystal

Det er 2 ting der kan spares rigtig mange penge på. I Stettin er der flere store forretninger der sælger krystal ligesom du også finder det på markederne rundt omkring i byen.

Børneudstyr

Der er lavere moms på børneudstyr i Polen hvilket betyder at disse varer er meget billige i Polen. Barnevogne og børnetøj især, men også legetøjet til børnene kan du finde billigere i Polen end i Danmark.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here