Grupperejser for alle.

Mange rejsebureauer har store grupperejse program. Du kan udfylde formularen nedenstående og du vil modtage tilbud på grupperejse fra to forskellige rejsebureauer.

Gruppe rejser med bus til Polen

Skal du ud at opleve verden sammen med andre, så få et tilbud på gruppe rejser med bus til Polen. Udfyld oplysningerne i nedenstående formular og du vil få sendt et uforpligtende tilbud på jeres næste rejse, fra to forskellige rejsebureauer.

I prisen er inkluderet

  • Lovpligtige afgifter
  • Busrejse
  • Bus til rådighed under opholdet
  • Rejselederassistance
  • Morgenmad på hotellet

Priserne er baseret på at i som gruppe har bussen til rådighed under opholdet, naturligvis inden for gældende køre- / hviletidsbestemmelser.

Der er mange muligheder for at lave arrangementer inkluderet i rejsen, prisen for sådanne arrangementer afhænger jo naturligvis meget af hvad gruppen ønsker og forventer.

Pris ved grupperejser fra Jylland, Fyn og Sjælland, priserne er baseret på minimum 40 personer, opsamling efter gruppens eget valg, dog skal det være muligt inden for gældende køre / hviletidsbestemmelser.

Det er naturligvis også muligt at arrangere grupperejser for mindre grupper. Er i en mindre gruppe er der forskellige alternativer for at i kan komme af sted ved for eksempel at benytte en ordinær bus på hele eller en del af strækningen.

Priser på gruppe rejser er baseret på:

  • Ved afgang fra Jylland er prisen baseret på kørsel via Padborg
  • Ved afgang fra Fyn er prisen baseret på kørsel via Padborg
  • Ved afgang fra Sjælland er prisen baseret på kørsel via færgeoverfart Rødby Puttgarden eller via Gedser Rostock overfarten.

Gruppe rejser kun transport

Såfremt du selv sørger for overnatning og derfor kun ønsker et tilbud på bustransport fra Danmark kan du også få et tilbud på dette.

Gruppe rejser tilbud

Ønsker du et tilbud på en grupperejse, udfyld venligst formularen med så nøjagtige oplysninger som muligt og du vil snarest modtage et skriftligt tilbud på den ønskede rejse, fra to forskellige rejsebureauer.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here