Vindrose specialister på rejser til Polen siden 1977

CHECK VORES TILBUD PÅ REJSER TIL STETTIN

Julaften med Santa Klaus.

Tag med og oplev Stettin samtidig med at du får en festlig aften med Klaus Strand-Holm ved festroret, og det plejer aldrig at gå stille af sig.

Klaus er en festlig mand med masser af spændende numre i bagagen, så det eneste du skal gøre er at lade dig inspirere til at synge med på de mange populære melodier Klaus ryster ud af ærmet.

Til fest med Klaus Strand-Holm på rejsen til Stettin fra søndag den 23/12 til onsdag den 26/12 2018

I denne rejse er der inkluderet en festlig aften i selskab med Klaus Strand-Holm fra Klaus & Servants der er leveringsdygtig i mange hits som vi alle kender, en sjov aften hvor der vil være lejlighed til både at nyde en dejlig middag, synge med og få danset igennem.

I forbindelse med arrangementet serveres der en dejlig julemiddag den 24/12 og Klaus Strand-Holm leverer “Tip Et Julehit” samt nogle traditionelle julesange, dagen efter den 25/12 underholder Klaus Strand-Holm ved vores kombinerede julefrokost / middag.

Klaus Strand-Holm fra Klaus & Servants er en ihærdig top underholder der med garanti sørger for at alle holdes fanget i musikken og på dansegulvet, naturligvis krydret med masser af skæg og ballade undervejs.

Klaus er skaber af et af Danmarks ældste og bedst kendte dansktop orkestre, Klaus & Servants, der havde sit første hit i 1971. Han er ophavsmanden til mange dansktop hits som f.eks HerstedvesterBank tre gange og Den bedste pige men udover disse har han mange hundrede populærmelodier med i bagagen og kan med garanti sikre den helt rigtige feststemning.

Han er en super underholder der aldrig giver op – når Klaus er i nærheden med sin guitar gør han det han er bedst til – nemlig at underholde, ingen fest er for lille eller for stor, alle skal have en oplevelse med hjem i bagagen.

Besøg Klaus & Servants website

Kig med på Klaus & Servants facebook

Szczecin, eller bedre kendt som Stettin er Polens 7 største by og er kendt for shopping og tandlægerejser.

Vejr og vejrudsigt for Stettin

Szczecin
clear sky
-3 ° C
-3 °
-3 °
92 %
0.5kmh
0 %
lør
0 °
søn
-1 °
man
-2 °
tirs
0 °
ons
0 °

Latest posts

Musikskolen

Restaurant Jin Du

video

Jasne Blonia

Juleaften i Stettin

Sporvogn og bus i Stettin

Aktuel valutakurs for Zloty

DKK - Danske krone
PLN
1,74

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here