NYT - FLYBILLET TIL STETTIN FRA 375 KR  

SE MERE OM FLYREJSER TIL STETTIN

Indgangen til byens store park, Kasprowicza, dannes af det 22,5 meter høje “3 ørne monument” der er rejst i 1979.

Monumentet symboliserer tre generationer polakker i Stettin:
De der boede i byen før 2 verdenskrig
Pionererne der genopbyggede byen efter 2 verdenskrig
Indbyggerne der har udviklet byen

Den største af ørnene har et vingefang på 6,5 meter og hver af ørnene vejer cirka 20 tons. Selve kolonnen hvorpå ørnene er monteret stikker 4,5 meter under jorden hvor den er støttet af en 150 tons tung betonblok. Til fremstilling af kolonnen er der benyttet ialt 83 tons stål hvoraf de cirka 10 tons er rustfrit stål.

Oplev Stettin på "den røde rute"

I Stettin vil du opdage, at der på mange fortove er røde stiplede linjer. Disse røde linjer har en helt særlig betydning. De er beregnet til ”Bytur i Stettin på egen hånd”. Hvis du står med bykortet, kan du gå en tur rundt i stort set hele den indre by og se mange af byens imponerende bygningsværker, seværdigheder, mindesmærker og meget andet. Bykortet kan fås på de fleste hoteller og på turistkontoret. Vær opmærksom på, om de røde ”vandreture” og diverse numre er med på kortet.

Følger du ruten, kan du ikke fare vild i byen. Du kan altid finde tilbage til dit udgangspunkt – uanset, hvor du starter på din sightseeing, hvis du følger den røde linje. Det skal dog lige tilføjes, at Stettin er ved at renovere mange fortove, så der kan mangle striber på kortere strækninger. Men følger du kortet, vil du stadig kunne finde rundt, ud, frem, hjem og tilbage. Hvert sted er der et rødt tal og en informationstavle med det, du kan se, der hvor du er. Det er dog kun på Polsk, Tysk og Engelsk. Her er nogle udvalgte punkter med og lidt information på dansk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here