NYT - FLYBILLET TIL STETTIN FRA 375 KR  

SE MERE OM FLYREJSER TIL STETTIN

I årene 1729 – 1732 blev der ført en vandledning ind gennem byen fra Warsower Bakkerne.

Schweizeren Abraham Dubendorf stod for gennemførelsen af vandet ind til byen.

Der hvor vandet endte den gang, blev der opført en fontæne designet af Johann Friedrich Grael.

Dette springvand i sandsten, blev lavet af Johann Konrad Koch Johann Heinrich Koehl omkring år 1730, benævnes også Det Hvide Ørne Springvand.

Springvandet blev flyttet til dets nuværende placering i 1886

Oplev Stettin på "den røde rute"

I Stettin vil du opdage, at der på mange fortove er røde stiplede linjer. Disse røde linjer har en helt særlig betydning. De er beregnet til ”Bytur i Stettin på egen hånd”. Hvis du står med bykortet, kan du gå en tur rundt i stort set hele den indre by og se mange af byens imponerende bygningsværker, seværdigheder, mindesmærker og meget andet. Bykortet kan fås på de fleste hoteller og på turistkontoret. Vær opmærksom på, om de røde ”vandreture” og diverse numre er med på kortet.

Følger du ruten, kan du ikke fare vild i byen. Du kan altid finde tilbage til dit udgangspunkt – uanset, hvor du starter på din sightseeing, hvis du følger den røde linje. Det skal dog lige tilføjes, at Stettin er ved at renovere mange fortove, så der kan mangle striber på kortere strækninger. Men følger du kortet, vil du stadig kunne finde rundt, ud, frem, hjem og tilbage. Hvert sted er der et rødt tal og en informationstavle med det, du kan se, der hvor du er. Det er dog kun på Polsk, Tysk og Engelsk. Her er nogle udvalgte punkter med og lidt information på dansk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here