NYT - FLYBILLET TIL STETTIN FRA 375 KR  

SE MERE OM FLYREJSER TIL STETTIN

Sankt Jakobs domkirken er en meget stor treskibet gotisk kirke, beliggende hvor der lå en trækirke fra 1187.

Beringer von Bamberg stod for stiftelsen af denne trækirke, der blev benævnt Jakobi Kirken

Byggeriet af den nuværende kirke startede i 1375 på fundamentet af den tidligere trækirke.

Kirkens tårn var oprindeligt 119 meter højt og var på den tid den 3 højeste bygning i Tyskland.

Under 2den verdenskrig blev kirken meget alvorligt ødelagt men er nu genopbygget.

Tårnet på kirken er blevet renoveret så sent som i 2010, tårnet er nu 130 meter højt og det er muligt at komme op i tårnet og nyde den fantastiske udsigt.

Klokken fra det oprindelige tårn stammer fra 1681 og den vejer næsten 6 tons, denne klokken er blevet ophængt i et stativ ved siden af kirken.

Bazylika Archikatedralna pw. św. Jakuba Apostoła
św. Jakuba Apostoła 1
70-543 Szczecin

Website

Oplev Stettin på "den røde rute"

I Stettin vil du opdage, at der på mange fortove er røde stiplede linjer. Disse røde linjer har en helt særlig betydning. De er beregnet til ”Bytur i Stettin på egen hånd”. Hvis du står med bykortet, kan du gå en tur rundt i stort set hele den indre by og se mange af byens imponerende bygningsværker, seværdigheder, mindesmærker og meget andet. Bykortet kan fås på de fleste hoteller og på turistkontoret. Vær opmærksom på, om de røde ”vandreture” og diverse numre er med på kortet.

Følger du ruten, kan du ikke fare vild i byen. Du kan altid finde tilbage til dit udgangspunkt – uanset, hvor du starter på din sightseeing, hvis du følger den røde linje. Det skal dog lige tilføjes, at Stettin er ved at renovere mange fortove, så der kan mangle striber på kortere strækninger. Men følger du kortet, vil du stadig kunne finde rundt, ud, frem, hjem og tilbage. Hvert sted er der et rødt tal og en informationstavle med det, du kan se, der hvor du er. Det er dog kun på Polsk, Tysk og Engelsk. Her er nogle udvalgte punkter med og lidt information på dansk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here