NYT - FLYBILLET TIL STETTIN FRA 375 KR  

SE MERE OM FLYREJSER TIL STETTIN

Akademiets bygninger består af 2 forskellige stilarter. Den sydlige del af bygninger, som ligger på Wały Chrobrego også omtalt Odra terrassen blev– bygget 1902 -1905 designet af arkitekten Emil Drews.

Oprindelig brugt som kontor for Landsforsikringsselskabet.

Den nordlige del af det nuværende Søfartsakademi blev bygget i årene 1914 – 1921 – arkitekt Heinrich von Osterwold, og var kontorbygning for den øverste toldmyndighed.

Søfartsakademiet overtog bygningerne i 1963

Oplev Stettin på "den røde rute"

I Stettin vil du opdage, at der på mange fortove er røde stiplede linjer. Disse røde linjer har en helt særlig betydning. De er beregnet til ”Bytur i Stettin på egen hånd”. Hvis du står med bykortet, kan du gå en tur rundt i stort set hele den indre by og se mange af byens imponerende bygningsværker, seværdigheder, mindesmærker og meget andet. Bykortet kan fås på de fleste hoteller og på turistkontoret. Vær opmærksom på, om de røde ”vandreture” og diverse numre er med på kortet.

Følger du ruten, kan du ikke fare vild i byen. Du kan altid finde tilbage til dit udgangspunkt – uanset, hvor du starter på din sightseeing, hvis du følger den røde linje. Det skal dog lige tilføjes, at Stettin er ved at renovere mange fortove, så der kan mangle striber på kortere strækninger. Men følger du kortet, vil du stadig kunne finde rundt, ud, frem, hjem og tilbage. Hvert sted er der et rødt tal og en informationstavle med det, du kan se, der hvor du er. Det er dog kun på Polsk, Tysk og Engelsk. Her er nogle udvalgte punkter med og lidt information på dansk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here