NYT - FLYBILLET TIL STETTIN FRA 375 KR  

SE MERE OM FLYREJSER TIL STETTIN

Seværdigheder på kort

Stettins centralkirkegård er Europas tredjestørste kirkegård med et areal på 168 hektar. Det er anslået at ca. 400.000 mennesker er begravet her.

Kirkegården blev åbnet i 1901 efter tegning og projektering af Wilhelm Meyer-Schwartau, som også stod bag Waly Chrobrego.

Kirkegården i Stettin er et meget smukt anlæg og der er anlagt utallige stier der fører dig forbi pladser, monumenter og naturskønne steder. Flere monumenter er for faldne i forskellige krige.

En helt speciel dag på kirkegården er den 1. november hvert år hvor polakker fra alle verdens- og landsdele strømmer til kirkegården for at tænde levende lys ved familiens gravsteder. Dette er et utroligt smukt skue når tusindvis af lys skinner i forskellige farver

Oplev Stettin på "den røde rute"

I Stettin vil du opdage, at der på mange fortove er røde stiplede linjer. Disse røde linjer har en helt særlig betydning. De er beregnet til ”Bytur i Stettin på egen hånd”. Hvis du står med bykortet, kan du gå en tur rundt i stort set hele den indre by og se mange af byens imponerende bygningsværker, seværdigheder, mindesmærker og meget andet. Bykortet kan fås på de fleste hoteller og på turistkontoret. Vær opmærksom på, om de røde ”vandreture” og diverse numre er med på kortet.

Følger du ruten, kan du ikke fare vild i byen. Du kan altid finde tilbage til dit udgangspunkt – uanset, hvor du starter på din sightseeing, hvis du følger den røde linje. Det skal dog lige tilføjes, at Stettin er ved at renovere mange fortove, så der kan mangle striber på kortere strækninger. Men følger du kortet, vil du stadig kunne finde rundt, ud, frem, hjem og tilbage. Hvert sted er der et rødt tal og en informationstavle med det, du kan se, der hvor du er. Det er dog kun på Polsk, Tysk og Engelsk. Her er nogle udvalgte punkter med og lidt information på dansk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here