Optiker i Stettin

Wenus optik hedder Tomasz Szafirskis forretning og både forretningen og Tomasz er kendt af rigtigt mange danskere, her får du en fantastisk god og venlig behandling samtidig med at du får de helt rigtige briller til en rigtig fornuftig pris.

Wenus Optik samler på glade kunder

Wenus Optik samler på glade kunder, først og fremmest er kunderne glade for at de får et par gode briller til meget fordelagtig pris. Dernæst er kunderne glade for den meget personlige og venlige vejledning i brillekøb og valg af brillestel.

Øjenlæge undersøgelse før køb

Wenus Optik har igennem de sidste 10 år haft en aftale med en meget, meget erfaren og venlig øjenlæge fra hospitalet i Stettin der, inden du køber briller, gennemfører en meget grundig undersøgelse så man er sikker på at du får de helt rigtige styrker og glas i dine briller. Wenus Optik har naturligvis moderne udstyr der benyttes til disse undersøgelser.

Hjælp og vejledning i valg af brille og stel

Tomasz Szafirski og hans kone hjælper dig til at vælge det helt rigtige stel så du får den bedste oplevelse af dine nye briller.

Hurtig levering

Er der tale om standardbriller bestiller du den ene dag og er du i Stettin kan du hente brillerne den næste dag om eftermiddagen. Er der tale om specielle briller bliver de sendt hjem til dig med postvæsen eller leveringsservice hurtigst muligt, normalt vil du have brillerne leveret inden for 5 til 8 dage.

Har du spørgsmål ?

Du kan stille spørgsmål til Wenus Optik via Facebook siden. Du kan også ringe (engelsk) på telefon +48 91 812 73 24

Wenus Optik
Jarowita 6
70-501 Szczecin
Poland

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here